Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta.

Sala de evenimente Royal Events imbina toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culorile calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat ALTFEL. Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.

Daca doriti ALTCEVA, daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, sala de evenimente Royal Events este cu siguranta locatia pe care o cautati. La noi gasiti serviciul complet, incepand de la unitate de cazare pana la decoratiunile si ornamentele interioare.

Ca si o alta particularitate care ne face deosebiti, aveti posibilitatea de a organiza cununia in aer liber.

Capacitate sala

x locuri x locuri x locuri x locuri

 

   
   

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta.

Sala de evenimente Royal Wood imbina toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culorile calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat ALTFEL. Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.

Daca doriti ALTCEVA, daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, sala de evenimente Royal Wood este cu siguranta locatia pe care o cautati. La noi gasiti serviciul complet, incepand de la unitate de cazare pana la decoratiunile si ornamentele interioare.

Ca si o alta particularitate care ne face deosebiti, aveti posibilitatea de a organiza cununia in aer liber.

Capacitate sala

x locuri x locuri x locuri x locuri

 

   
   

Despre noi

Bine ati venit pe site-ul Popas Sambata din statiunea Sambata de Sus.

Dragi oaspeti,

În ultimele săptămâni toţi am fost martori cum acest virus a impactat vieţile, familiile şi afacerile noastre. Suntem în continuare încrezători în medicii şi autorităţile noastre, care fac tot posibilul pentru a combate efectele negative create de acest virus. Sunt momente grele de încercare pentru noi toţi dar trebuie să rămânem optimişti că vieţile noastre vor reveni la normal în scurt timp. Dată fiind prelungirea stării de urgenţă de către autorităţi ,Popas Sambata o să îşi prelungească suspendarea activităţii până în data de 16.05.2020. Angajamentul nostru rămâne acelaşi, de a asigura servicii de calitate, la cele mai înalte standarde ale ospitalităţii. Vă mulţumim că suntem prima dvs alegere în Sambata de Sus, cu siguranţă o să putem din nou să călătorim şi suntem nerăbdători să ne treceţi pragul. Până când aceste zile vor veni, bucuraţi-vă de clipele dragi petrecute alături de familie.

Cazare

Popas Sambata dispune de un total de 29 de camere şi 2 apartamente premium. Dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută alături de noi. Mobilierul elegant din lemn masiv, paturile confortabile şi priveliştea montană minunată se împletesc cu dotări moderne pentru a vă putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp.

29 camere 2 apartamente  1 SPA  Restaurant

 

 

Hotelul nostru combină frumuseţea naturii din Sambata de Sus, cu luxul și eleganţa clasică, pentru a crea o atmosferă specială.

Aici veţi avea o vacanţă minunată, unde vă veţi bucura de relaxare și delicii culinare. Aici vă veţi pierde și regăsi, astfel încât timpul dumneavoastră, cel mai preţios lucru, se va transforma în amintiri de neuitat. Fiecare vizită la Popas Sambata va deveni o experienţă unică.

Echipa noastră de profesioniști vă aşteaptă cu prietenie și căldură.